Kerékpáros tábor a Fertő tó körül és Sopron környékén

"Sekély vigasz" a Warmsee-nél, Fotó: Molnár Balázs

Nincs annál szebb, mikor az erőnket kipróbálva, sokszor a természeti elemekkel megküzdve ismerünk meg egy vidéket. Táborunk azoknak szól akik szeretnek kerékpározni és emellett szeretnék a varázslatos Fertő-tájat és Sopron környékét felfedezni, megismerni. A túra útvonalak úgy vannak kialakítva, hogy szinte minden nap felfrissülhetnek egy-egy természetes vízben.

Megérkezés Ilmitz-re, Fotó: Molnár Balázs

A tábor során bebarangoljuk a Fertő-part teljes magyarországi részét, megismervén annak természeti és kulturális értékeit és természetesen a Fertő-Hanság Nemzeti Parkot. Kirándulást teszünk Ausztriába, ahol az ottani rendezett települések mellett a Neusiedler See-Seewinkel Nemzeti Park szikes tavaival és ezek élővilágával ismerkedhetnek és egy komppal átszelhetik a Fertőt.

A Soproni-hegységben pedig kipróbálhatják ügyességüket és erejüket, útközben forrásvízzel és erdei gyümölcsökkel olthatják szomjukat, mindezek mellett pedig megismerkedhetnek a mészkerülő erdőtársulásokkal. A Fertő nádasában kenutúrával tesszük még kalandosabbá és élvezetesebbé a tábort. A strandolás, focizás, esetleg röplabdázás mellett, éjszakai túrára is lehetőség lesz. Amennyiben a csapatban vannak tapasztaltabb és jól felszerelt kerékpárosok, úgy egy nap "extrém" hegyi kerékpározási lehetőség is van. A túrák szükséges napjain szerviz autó áll rendelkezésre, amennyiben vonttal jönnek úgy a csomagok szállítását is vállaljuk a táborhelyig. A tábort elsősorban csillagtúrás rendszerben szervezzük, tehát a szállás mindig ugyanott van, de természetesen külön kérésre "tókerülő" túrát is szervezünk, melynél a szállás mindig más helyen van (az ausztriai szállások miatt ez jóval költségesebb). A tábor lehet félpanziós és teljes ellátású, a szállás lehet faházakban, panziókban és sátrakban - minden csapat igénye szerint. Komplett csapatok jelentkezését várjuk 15-38 főig.
Minden tábor előtt előzetes egyeztetés szükséges.

Túravezetési díjainkat az "árak" menüpont alatt, míg a szállásokról és azok díjairól a "szálláshelyek" menüpont alatt tájékozódhat.

Részletes, az Ön csoportjához igazított árajánlathoz kérem keressen a lenti elérhetőségek valamelyikén.


Természetismereti tábor a Fertő-tájon és Sopron környékén


Ajánlott szállás egyéb táboroknak is


További információ: 


Natura ÖKOTÚRÁK Kft.

9400 Sopron, Várkerület 24.

Személyesen: Natura VINOTÉKA,

Sopron Várkerület 24.

Tel: +36-30/9866-488

e-mail: na-tura@na-tura.hu

http://www.na-tura.hu

http://www.sopronitabor.hu
http://www.facebook.com/okoturak


Ifjúsági szállások

http://www.soproniszallas.hu

impresszum